A 67-es Vendéglő előnyei

A 67-es Vendéglő előnyeiA boldogasszonyfai 67-es Vendéglő 2002 óta várja családias hangulatával az étkezni, pihenni vágyókat. A vendéglő folyamatosan fejlődik, ma már az étterem mellett 5 vendégházzal és olyan extra szolgáltatásokkal várják az ide látogatókat, mint a kültéri medence, a jakuzzi, a szauna és a játszótér.

Az étterem A’la carte étteremként működik, 40 fős rendezvények megszervezésére alkalmas, a fedett teraszon 20 főt, a tavon lévő pavilonban 25 főt tud fogadni egyszerre az étterem.

A vendégházak, szállások számos előnnyel, rengeteg különféle szolgáltatással várják a vendégeket. A szállások előnyei közé tartozik a számos kiegészítő szolgáltatás. A fűtött medence, jakuzzi, valamint a felfűtési díj ellenében igénybe vehető szauna jelentősen emelni tudja a kikapcsolódás és a szórakozás minőségét.

A panzió saját parkolójában parkolásra van lehetőség. A parkolás ingyenes, így nem kell attól tartani, hogy plusz tízezreket kell erre költeni egy több napos nyaralás esetén.

Az étteremnek köszönhetően, ha a vendégek igénylik, az étkezés is megoldható. Mivel a szállások az étterem körül helyezkednek el, így minimális plusz szervezéssel akár reggelit és ebédet is igényelhetnek maguknak a vendégek.

A szállások között található klímával felszerelt és klíma nélküli szállás is, így mindenki ki tudja választani, hogy szeretne-e felárat fizetni a nyári melegben a hűsítő érzésért.